Europa Conference League

Νικολακόπουλος: «Τεράστιας σημασίας για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού τα παιχνίδια με τη Μακαμπι»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 γιατί έχουν μεγάλη σημασία για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού οι δύο «μάχες» με τη Μακάμπι.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σχολιάζοντας την πρώτη μάχη του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι σήμερα, εξήγησε ότι τα δύο ματς με τους Ισραηλινούς, μπορεί να έχουν τεράστια σημασία για το ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών. Καθότι με τη νέα μορφή των Κυπέλλων Ευρώπης, το ράνκινγκ των ομάδων θα παίζει τον ίδιο ή μεγαλύτερο ρόλο από το ράνκινγκ της χώρας κι έφερε ως μεγαλύτερο παράδειγμα ότι φέτος αν πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ (είναι και αυτός ψηλά στο ράνκινγκ της UEFA), υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μπουν απευθείας του χρόνου στο Champions League χωρίς προκριματικά, παίρνοντας ποσό που μπορεί να φτάσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ!

Όμως, για να ενισχύσουν τις πιθανότητες τους για μία τέτοια εξέλιξη θα πρέπει να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη συνέχεια του φετινού Conference League.

Αναφορικά με την ενδεκάδα είπε ότι οι πιθανότητες είναι με το σενάριο να επιλέξει ο Μεντιλίμπαρ την ίδια με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, ωστόσο, κατέγραψε την παράμετρο ότι και οι δύο βασικοί στόπερ Ρέτσος με Κάρμο βρίσκονται στο όριο καρτών. Άρα αν δεχθούν κίτρινη θα χάσουν τη ρεβάνς την Πέμπτη και δεν αποκλείεται να είναι βασικός απόψε ο Ντόη αντί του Ρέτσου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x